Κέντρισε το ενδιαφέρον η ομιλία για το '40 στην Τρίπολη

Μια εξαιρετική ομιλία απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τριπόλεως.
Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αρκαδίας διοργάνωσε εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην οποία ο καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Ανωτάτης Πανελληνίου Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών κ. Γρηγόριος Κωσταράς ανέπτυξετο θέμα «Ο Φθόγγος και το Ήθος της Ελληνικής Ελευθερίας».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αρκαδίας Ιωάννης Σταματάκος  καλωσόρισε τους προσκαλεσμένους και διάβασε το βιογραφικό του καθηγητή.

Προλόγισαν την ομιλία και ο Διοικητής ΔΙΚΕ κ. Δοκμετζόγλου και ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Δείτε αποσπάσματα στο παρακάτω βίντεο:Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά