Ο Δημήτρης Βίτσας στην Κοζάνη για την 28η Οκτωβρίου

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, που θα πραγματοποιηθούν  στην Κοζάνη, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επισκεφθεί τη Φλώρινα.
 
Ο ΑΝΥΕΘΑ, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, θα επισκεφθεί μια σειρά χώρων φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, όπου θα ενημερωθεί για την κατάσταση στα κέντρα φιλοξενίας και την πορεία των εργασιών που είναι σε εξέλιξη, ενώ θα έχει και συναντήσεις με τοπικούς φορείς. Ειδικότερα: Στις 10.00 το πρωί θα βρίσκεται στη Μαλακάσα, στις 13.30 στο Κουτσόχερο Λάρισας και το μεσημέρι στις 14.30 στα Τρίκαλα.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά