Έχει ολοκληρωθεί το θέμα με τα καψόνια στην 1η ΜΑΛ

Με αφορμή το τελευταίο δημοσιευμά μας σχετικά με μια παλιότερη ανάρτηση για τα καψόνια στην 1η ΜΑΛ , και την απαίτηση ενός αναγνώστη ότι δεν δόθηκε απάντηση και πρέπει να το επαναφέρουμε έχουμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει ολοκληρωθεί η ΕΔΕ και έχει κλείσει το ζήτημα.

Όσο και αν σκληρό φαίνεται σε κάποιους η εκπαίδευση στον Ελληνικό στρατό τις σημερινές μέρες δεν είναι απλά έτσι για να περνάει η ώρα ή για βασανισμό.

Όλες οι εκπαιδεύσεις γίνονται με σκοπό να γίνουν οι νέοι στρατιώτες ικανοί να υπερασπίσουν την πατρίδα τους όπου και όποτε χρειαστεί.

Και κάτι άλλο προς ενημέρωση κάποιων π ου λένε ότι θάβουμε ειδήσεις. Τουλάχιστον για τα Στρατιωτικά θέματα δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν καλύπτουν κανέναν και γράφονται από δημοσιογράφο με τα στοιχεία του γνωστά. Ουδέποτε πήραν από κανένα υπουργείο ενίσχυση όπως άλλα site. Είναι ένα ελεύθερο blog ! -

Εκ της διευθύνσεως του ιστολογίου
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά