Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων

Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων

      Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο λιμένα του Πειραιά παρουσία του  Διοικητού της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Υποναύαρχου Βασίλειου Θεολογίτη ΠΝ, η τελετή αναχώρησης για τον ετήσιο Θερινό Εκπαιδευτικό Πλου (ΘΕΠ) της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ). Στην τελετή επίσης παρέστησαν ο Διοικητής Διοικήσεως Φρεγατών Αρχιπλοίαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ και συγγενείς και φίλοι των Ν. Δοκίμων.
      Ο φετινός ΘΕΠ, ο οποίος διεξάγεται με τo Πλοίο Γενικής Υποστηρίξεως ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016, και το πλοίο προβλέπεται να καταπλεύσει στην Βενετία, Κατάνια, Κωστάντζα, Βάρνα, Λεμεσό, Χάιφα και Σούδα.
      Στο ΘΕΠ συμμετέχουν 118 Ναυτικοί Δόκιμοι, αντιπροσωπεία σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών (ΣΣΕ - ΣΙ – ΣΣΑΣ - ΣΑΝ), δύο Ν. Δόκιμοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, δύο από τη Ρουμανία και ένας από την Αίγυπτο.
      Σκοπός του ΘΕΠ είναι η εξοικείωση των Ναυτικών Δοκίμων με τη θάλασσα, η πρακτική εκπαίδευση εν πλω, η απόκτηση ναυτικών γνώσεων και εμπειρίας καθώς και η προβολή του Πολεμικού Ναυτικού και της Ελληνικής Σημαίας στους λιμένες κατάπλου.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά