Τι συμβαίνει στη ΣΣΑΣ; Παράπονα για “τεθωρακισμένη” πειθαρχία


Πριν από περίπου ένα μήνα τη διοίκηση της ΣΣΑΣ ανέλαβε αξιωματικός Τεθωρακισμένων. Κάτι που δεν συνηθιζόταν μέχρι τώρα. Ο διοικητής φαίνεται ότι αυτό το πρώτο μήνα της διοικήσεώς του έριξε μεγάλο βάρος στην στρατιωτικοποίηση. Ίσως επειδή θεώρησε ότι εκεί υπήρχε πρόβλημα. Ίσως η “δοσολογία” να ήταν υπερβολική, γιατί ακούμε πολλά παράπονα .
Σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν ένας αλλοδαπός σπουδαστής δήλωσε ήδη παραίτηση. Άλλος σπουδαστής ζήτησε να νοσηλευθεί στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα και πάρα πολλοί άλλοι δηλώνουν ότι το κλίμα στη Σχολή έχει γίνει πάρα πολύ βαρύ . Αφόρητο υποστηρίζουν ορισμένοι.

Θα επαναλάβουμε ότι ο διοικητής είναι νέος στη θέση αυτή και πιθανόν να είναι λίγο νωρίς για κριτική. Ωστόσο τα παράπονα και τα γεγονότα θα πρέπει να προβληματίσουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στη ΣΣΑΣ φοιτούν οι άριστοι που είναι στρατιωτικοί αλλά και επιστήμονες.
militaire.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά