Φορολογικό: Πόσο θα επιβαρυνθούν οι οικογένειες των στρατιωτικών - ΠΙΝΑΚΕΣΜε την ανακοίνωση του νομοσχεδίου για το φορολογικό που αφορά και τους στρατιωτικούς, η ανησυχία στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι αυξημένη για τον οικογενειακό τους προγραμματισμό. 


Πολλοί είναι αυτοί που ρωτάνε ποια θα είναι η επιβάρυνση τους για να προγραμματίσουν τις ανάγκες τους και από πότε θα γίνουν αυτές; 
Το Onalert.gr  μετέφερε τα ερωτήματα στο πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας Ηλία Νατσιούλα, ο οποίος μας απάντησε με παραδείγματα μηνιαίου μισθού και ετήσιου εισοδήματος για τον πρόσθετο φόρο που θα πληρώσουν τα στελέχη των ΕΔ.
Από τα παραδείγματα συμπεραίνεται ότι τα στελέχη μικρού βαθμού είναι αδικημένα και θα πληρώσουν επιπλέον φόρο αναδρομικά από 1-1-2016 ενώ τα στελέχη που έχουν πληρωτέο εισόδημα από 2.300€ και άνω και είναι μεγάλου βαθμού θα είναι λίγο ωφελημένα καθώς θα πληρώσουν λιγότερο φόρο. * Διευκρινίζεται ότι ό φόρος υπολογίζεται στο καθαρό εισόδημα και το πληρωτέο εισόδημα αυτό δηλαδή που κατατίθεται κάθε μήνα στην τράπεζα είναι μικρότερο κατά το ποσό του μηνιαίου φόρου.

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2016/04/blog-post_694.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά