ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΥΣΕΚ

 
 
 
 
 
 Την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα την αντικατάσταση του Αντιπροέδρου Σμήναρχου ε.α. κ. Ηλία Γκρίτση, ύστερα από παραίτηση του ιδίου για προσωπικούς λόγους, με τον ΕΜΘ Αρχιλοχία (ΥΓ-ΕΥ) κ. Κωνσταντίνο Ιντζέλη.

Επίσης, αποφάσισε ομόφωνα, ότι τη θέση Μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου θα πάρει ο ΕΜΘ Αρχιλοχίας (ΕΜ-ΕΥ) κ. Μάριος Τοπαλίδης.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εύχονται στο νέο Αντιπρόεδρο και στο νέο Μέλος, καλή δύναμη στο έργο του Συνδέσμου.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά