Επιμένει ο Π. Καμμένος στα σχέδια στράτευσης των γυναικών

Επιμένει ο Π. Καμμένος στα σχέδια στράτευσης των γυναικών   Επιμένει ο Π. Καμμένος στα σχέδια στράτευσης των γυναικών
Επιμένει στα σχέδιά του περί στράτευσης των γυναικών ο Πάνος Καμμένος, παρά τις έντονες αντιδράσεις πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών και κυβερνητικών στελεχών.
Μιλώντας στο Μega, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι το θέμα δεν αποσύρεται και η εθελοντική στράτευση των γυναικών θα έρθει να καλύψει τις ελλείψεις στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς όπως ανέφερε δεν μπορούν να γίνουν προσλήψεις στις ένοπλες δυνάμεις.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διευκρίνισε πάντως ότι προτίθεται να συζητήσει το θέμα με όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφερόμενος εξάλλου στα στρατιωτικά λύκεια, είπε ότι η βασική εκπαίδευση στα λύκεια αυτά θα δίνει μόρια για τις στρατιωτικές σχολές.
Στέλνοντας μήνυμα στους κυβερνητικούς βουλευτές - ενόψει και της ψήφισης του ασφαλιστικού - τόνισε ότι «οποίος δεν στηρίζει την κυβέρνηση και δεν ψηφίζει νομοσχέδια είναι προφανές, πρέπει να παραιτηθεί.»
Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στη ΝΔ, εκτιμώντας μάλιστα ότι δεν θα συμβιώσουν και θα διασπαστούν σύντομα. Απέκλεισε κάποια συνεργασία με τους κυρίους Βοριδη, Γεωργιάδη και Πλεύρη, υποστηρίζοντας ότι «οι ΑΝΕΛ είναι κόμμα του μεσαίου χώρου.»
Διέψευσε επίσης ότι έχει συζητήσει με τον πρωθυπουργό σενάρια επιστροφής του Κώστα Καραμανλή, τον οποίο όπως είπε τον σέβεται και εχει μια έντιμη σχέση μαζί του.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «αν η ΝΔ έχει πάρει μαθήματα, τότε θα υπάρχει μια δημοκρατική συνεργασία.»
Αναφερόμενος εξάλλου, στο ΠΑΣΟΚ είπε «ότι συνεργάζεται με τη Φώφη Γεννηματά, εάν ‘βγάλει από την μέση’ τον Ευάγγελο Βενιζέλο.»
dikaiologitika
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά