Μητροπολίτης: Θαύμασε τη λεβεντιά και τα Παραδοσιακά κάλαντα είπε η Στρατιωτική Μουσική στην Τρίπολη

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα με παραδοσιακά όργανα είπε στην Τρίπολη η ΣΜΣ της ΔΙΚΕ σε Δήμαρχο, Μητροπολίτη, στον Αντιπεριφερειάρχη και στους Περιφερειακούς συμβούλους, στα ΚΑΠΗ, στην Αστυνομία, 124ΠΒΕ, Ίδρυμα Τυφλών, 411 Στρ Νοσοκομείο κ.α.

Αψηφώντας το χιόνι και το κρύο η Στρατιωτική Μουσική εντυπωσίασε με τα κάλαντα της αλλά  και προκαλώντας τα βλέμματα των περαστικών που τους χαιρετούσαν και τους εύχονταν !

Όπως είπε ο Μητροπολίτης Μ & Κ κκ Αλέξανδρος "Σας χαρακτηρίζει η λεβεντιά , είστε το στηριγμά μας και ΕΔ εξασφαλίζουν την ασφάλεια μας! Είστε παλικάρια!"
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά