"Η ισχύς εν τη ενώσει" στους στρατιωτικούς ‏

Σε ένα εγκάρδιο και ιδιαίτερα συναδελφικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπειών των Διοικητικών Συμβουλίων του Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α. με αυτές των Ενώσεων Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας και Ηπείρου, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Οι αντιπροσωπείες των Ενώσεων και του Συνδέσμου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν όλα τα θέμα που απασχολούν τους εν ενεργεία συναδέλφους, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις για την έως τώρα πορεία της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών.
Επίσης αναζητήθηκαν τρόποι για κοινές δράσεις στο μέλλον, αλλά και ο συντονισμός δυναμικής παρουσίας όλων, στον αγώνα που δίνεται για την διεκδίκηση των “καυτών” θεμάτων που αφορούν όλους τους στρατιωτικούς.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά