Το φυλάκιο στη Σαμοθράκη, η Μενεγάκη, η τηλεόραση και… η Χριστουγεννιάτικη φάρσα !!!

Πλήρη ανατροπή έχουμε στην “υπόθεση” που προέκυψε με το φυλάκιο στη Σαμοθράκη και τα “φανταράκια” που ζήτησαν από την Ελένη Μενεγάκη να τους στείλει μία τηλεόραση επειδή δεν είχαν. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.
Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη διάβασε στον αέρα της εκπομπής ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα που της έστειλαν φαντάροι και της ζήτησαν αν μπορεί αν τους στείλει μια τηλεόραση καθώς βρίσκονται στην μέση του πουθενά. Η παρουσιάστρια είπε στον αέρα της εκπομπής: “Λοιπόν να σας διαβάσω ένα mail που μας ήρθε χθες: “Ελένη είσαι η μοναδική μας ελπίδα. Είμαστε τέσσερα φανταράκια στην Σαμοθράκη σε ένα φυλάκιο που ούτε ο Θεός δεν μας βλέπει. Σε παρακαλούμε δεν έχουμε ούτε τηλεόραση. Δεν θέλουμε καινούργια, έστω και μεταχειρισμένη. Ένα έχεις την δυνατότητα, να σε παρακολουθούμε. Όπως και να έχει είσαι κούκλα. Σου ευχόμαστε καλές γιορτές και να συνεχίσεις έτσι όπως είσαι. Χριστόφορος, στην μέση του πουθενά”. Έτσι υπογράφει. Τώρα εδώ που τα λέμε είχαμε μια τηλεόραση μια από αυτές τις παλιές την οποία μου έστειλαν μια πολύ ωραία από την Panasonic και έβαλα στο καμαρίνι μου. Αυτήν που είχαμε ένα κουτί παλιό, ένα γκι που κουβαλάγαμε χρόνια από προηγούμενα πλατό. Κάπου σε καμιά αποθήκη θα είναι. Μήπως να την βρούμε δεν είναι καμία μεγάλη, τόση είναι. Μήπως να την βρούμε ρε παιδιά να την στείλουμε εδώ πέρα στα φανταράκια στην Σαμοθράκη; Από το να μαραζώνει σε μια αποθήκη πεταμένη; Για φαντάσου τώρα φυλάκιο στην Σαμοθράκη, μιλάμε πραγματικά αυτό που λέει στο πουθενά. Χαμένοι στο πουθενά. Μπράβο δώσε την τηλεόραση στα φανταράκια τα γλυκούλικα”. (Δείτε εδώ και το σχετικό βίντεο)
Η ανατροπή της υπόθεσης ήρθε όταν λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας το παρακάτω μήνυμα:
minima
Μετά από αυτό, όπως είχε υποχρέωση η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. επικοινώνησε και με τον αποστολέα του μηνύματος αλλά και με μέλη της που υπηρετούν σε διάφορες Μονάδες της Σαμοθράκης. Τα πράγματα λοιπόν είναι τελείως διαφορετικά απ’οτι παρουσιάστηκαν.
Όλοι όσοι μίλησαν τόνισαν το πόσο ευχαριστημένοι είναι από την Υπηρεσία και γενικά από τη συμπεριφορά και τις συνθήκες στην Τακτική Διοίκηση. Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα φυλάκια του νησιού είναι εξοπλισμένα με διπλό σύστημα θέρμανσης λόγω του δύσκολου χειμώνα και φυσικά σε όλα υπάρχουν οι απαραίτητοι χώροι αλλά και μέσα διασκέδασης (τηλεοράσεις κτλ).
Όλα αυτά φυσικά, γιατί καλό είναι να παρουσιάζονται τα “στραβά και τα ανάποδα” προκειμένου να διορθώνονται, αλλά ακόμη καλύτερο είναι να λειτουργούν τα πράγματα σωστά και όπου συμβαίνει αυτό να προβάλλεται.
Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας
http://espekm.gr/home/?p=11806
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά