Επίσκεψη ANYΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα σε μονάδες και σχηματισμούς της Θεσσαλονίκης

                     

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, σε μονάδες και σχηματισμούς που εδρεύουν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, το Γ’ Σώμα Στρατού, το στρατηγείο του ΝΑΤΟ, NRDC-GR και την έδρα της ΜΕΡΥΠ (Μεραρχία Υποστηρίξεως).

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο Γ’ Σώμα Στρατού ενημερώθηκε από τον Διοικητή για την αποστολή του σχηματισμού. Στη συνέχεια απευθυνόμενος στο προσωπικό τόνισε ότι αυτό που απαιτείται στις παρούσες συνθήκες είναι να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά μας και να μειώσουμε τα λάθη μας. «Αυτό, είπε, προσπαθούμε να κάνουμε και σαν κυβέρνηση και σε αυτή την κατεύθυνση θέλουμε να σταθούμε σαν πολιτική ηγεσία απέναντι στις Ένοπλες Δυνάμεις».

Στη διάρκεια της επίσκεψής του ΑΝΥΕΘΑ στο NRDC-GR ενημερώθηκε για την αποστολή του Στρατηγείου και τόνισε πως η συνεργασία μεταξύ των κρατών της περιοχής είναι βασική προϋπόθεση για να λύνονται τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο ΑΝΥΕΘΑ επισκέφθηκε επίσης το υπό κατασκευή συγκρότημα ΣΟΑ (Στρατιωτικές Οικίες Αξιωματικών), στο Στρατόπεδο Νταλίπη, όπου μετά την ολοκλήρωσή του θα στεγαστούν οικογένειες αξιωματικών.  Ο ΑΝΥΕΘΑ ανέφερε ότι η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ δίνει ιδιαίτερη σημασία στην κάλυψη των αναγκών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά