Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση βιβλίου "Οι Σαρακατσαναίοι στους Αγώνες του Έθνους" στο ΠΜ Θεσσαλονίκης

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων πραγματοποίησε στις 21 Νοεμβρίου 2015 την εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου "Οι Σαρακατσαναίοι στους Αγώνες του Έθνους" του Ιωάννη Θ. Κουτσοκώστα. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Πολεμικο Μουσείο Θεσσαλονίκης και η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή ήταν εντυπωσιακή.Στην εκδήλωση έλαβε μέρος η χορωδία του Συλλόγου Σαρακατσαναίων του Ν. Πιερίας "Ο Κατσαντώνης" με Σαρακατσάνικα Κλέφτικα Τραγούδια, όπως επίσης και η θεατρική ομάδα του Συλλόγου ...Σαρακατσαναίων Ν. Θεσσαλονίκης "Η Ένωση" με δρώμενο για το θάνατο του Αρχιστράτηγου Γ. Καραϊσκάκη.
Το βιβλίο προλόγισαν ο Στρατηγός ε.α. Επίτιμος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού κ. Φράγκος Φραγκούλης, ο Αντιστράτηγος ε.α. Επίτιμος Διοικητής Α' Σώματος Στρατού κ. Ιωάννης Μπασδάνης, ο Αντιστράτηγος ε.α. Επίτιμος Διοικητής 98 ΑΔΤΕ κ. Δημήτριος Μήτας, ο Πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ. κ. Κωνσταντίνος Μπίκος και ο Εκπαιδευτικός Θεολόγος - Συγγραφέας κ. Δημήτριος Νατσιός.
Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας και Θεόδωρος Καράογλου καθώς και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά