Σκάει ΒΟΜΒΑ για το ΕΦΑΠΑΞ Με Υπογραφή Καμμένου. Στα 35 έτη υπηρεσίας η καταβολή του!!!


Ο ΥΕΘΑ κ Πάνος Καμμένος προώθησε έγγραφο στο Υ.Ο για το ΕΦΑΠΑΞ και προτείνει (παρ 2γ) την καταβολή του εφάπαξ βοηθήματος με βάση τη συμπλήρωση τριάντα πέντε (35) ετών συντάξιμης υπηρεσίας από το χρόνο έναρξης της μετοχικής σχέσης, ανεξαρτήτως από την ημερομηνία αποστρατείας, με σκοπό να αντιμετωπιστεί τυχόν αυξημένος αριθμός αιτήσεων εφάπαξ που θα υποβληθούν στο μεσοπρόθεσμο διάστημα.
 
ΕΦΥΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ 25 ή 26 ή 27 ή 28 ή 29 ή 30 κλπ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ!!! 
 
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡ 4 ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΜΕΣΑ:
 
Σημειώνεται ότι για την πρόταση αυτή θα υποβληθεί άμεσα Πράξη Νομοθετικής Ρύθμισης από το ΥΠΕΘΑ προς τα συναρμόδια υπουργεία. 
 
Το άλλο παράδοξο του εγγράφου είναι ενώ σήμερα η ΠΟΕΣ δημοσιεύει πρόταση λύσης του ΥΠΕΘΑ για τους 90-92, στην παρ 2 του εγγράφου για το ΕΦΑΠΑΞ αναφέρεται ότι  παρατείνεται από τους 3μηνες στους 12 μήνες η καταβολή του και ότι θα αποφευχθούν στο μέλλον να δημιουργηθούν ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις για το Ταμείο καθώς έχουν αυξηθεί τα όρια συνταξιοδότησης των στελεχών των Ε.Δ. των εισαχθέντων στο στράτευμα από 1/7/1990 και μετά, στα σαράντα (40) έτη συντάξιμης υπηρεσίας.
 
Η ΕΣΠΕΘ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΙΩΠΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ…
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά