ΤΩΡΑ!!!Έβγαλαν τα Άρματα και τα Κανόνια στη Ρόδο!!!ΕΤΟΙΜΟΙ Για Άμεση Επέμβαση!!!!


Επίδειξη Άμεσης επέμβασης σε όποιον σκέφτεται να κάνει την αποκοτιά να πατήσει τα χώματα της Ρόδου έδειξαν οι Αρματιστές και οι Πυροβολητές της νήσου Ρόδου …Βγάζοντας τα Άρματα και τα Κανόνια!

Να σημειωθεί οτι στο νησί η Δύναμη που υπάρχει είναι υπεραρκετή, χωρίς να υπολογίσουμε και τους Εφέδρους που έχουν πολύ υψηλή παρουσία και άμεση ένταξη …Ο πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγός Τσέλιος Αθανάσιος αλλά και ο πρώην Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Στρατηγός Στεφανής έχουν εργαστεί αθόρυβα σε αυτόν τον τομέα με άριστα αποτελέσματα!

Οι Έφεδροι του νησιού έχουν μακρά ιστορία και πολλή εμπειρία σε ξηρά αλλά και στη θάλασσα με ιδιωτικά σκάφη που θα φτάσουν σε νησίδες και μικρονήσια σε χρόνο ρεκόρ απο δρομολόγια που μόνο αυτοί και οι Καταδρομείς γνωρίζουν!

Πάντως το ρητό που κυκλοφορεί ¨Κάνε όνειρα Αχμέτ για Καστελόριζο …Εδώ κάνει κουμάντο ο Στρατός εξακολουθεί να ισχύει».
Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της 95 ΑΔΤΕ, πραγματοποιήθηκαν κατά το μήνα Σεπτέμβριο 2015 επιχειρησιακές δραστηριότητες ως ακολούθως:

Ενεργοποίηση και έλεγχος του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης του Σχηματισμού.
Επίδειξη τρόπου υποστήριξης με πυρά ΠΒ (Άμεσα και Έμμεσα πυρά).

veteranos..gr
http://www.volcanotimes.com/2015/09/blog-post_699.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Η άσκηση αυτή είναι στα πλαίσια της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της 95 Α.Δ.Τ.Ε...Δεν πραγματοποιήθηκε προς εκφοβισμό των λαθρομεταναστών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά