Υπέγραψε ο Καμμένος για το επίδομα παραμεθορίου

Τα ταμεία στέγνωσαν και η καταβολή του επιδόματος που είχε εγκρίνει ο Καμμένος μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του, ως μια πρώτη ένδειξη καλής θέλησης, είχε για δυο τουλάχιστον μήνες "παγώσει"

Από την αρχή είχε γίνει γνωστό ότι τα χρήματα που υπήρχαν έφθαναν για την καταβολή του επιδόματος μέχρι και τον Μάϊο.

Και δεν μιλάμε βεβαίως για κάποιο τεράστιο ποσό. Ωστόσο και το τελευταίο ευρώ είναι πλέον πολύτιμο για τις στρατιωτικές οικογένειες.

Η ΕΣΠΕΘ μάλιστα σε ανακοίνωσή της έθετε το ερώτημα για το επίδομα παραμεθορίου.

Αργά το βράδυ έγινε γνωστό από το περιβάλλον του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου ότι υπογράφηκαν σχετικά κονδύλια για να δοθεί άμεσα ο πρώτος μήνας και τις επόμενες ημέρες όπως λένε και ο δεύτερος.

onalert
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά