Ο Κορωνάκης "έφαγε" ήδη τις πρώτες 5 μέρες φυλακής στο στρατό! ΒΙΝΤΕΟ

Image
Στις 3 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται στο στρατό ο πρώην πλέον γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης. Η σχετική “καζούρα” όμως έχει ήδη ξεκινήσει στο διαδίκτυο. Εκτός από τα σχόλια και τις φωτογραφίες έχουμε πλέον και το πρώτο βίντεο. Στο οποίο ο Τάσος Κορωνάκης “τρώει” τις πρώτες μέρες φυλακής! Ο λόγος το μαλί και τα γένια του,τι άλλο.

Να υπενθυμίσουμε ότι 23 βουλευτές της ΝΔ με ερώτησή τους προς τον πρωθυπουργό και τον ΥΕΘΑ έχουν θέσει θέμα ανυποταξίας του κ. Κορωνάκη,κατηγορώντας τον ότι επίτηδες είχε δηλώσει ψευδή διεύθυνση,για να αποφύγει να παραλάβει την κλήση για κατάταξη.

Δείτε το βίντεο με την …καμπάνα.

onalert
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά