Σειρά έργων από την 50η Μ/Κ Ταξιαρχία σε ορεινά χωριά του νομού Έβρου

Σειρά έργων από την 50η Μ/Κ Ταξιαρχία σε ορεινά χωριά του νομού Έβρου
 
 
 

Σχετική εντολή έδωσε ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Τόσκας ανταποκρινόμενος στα αιτήματα των κατοίκων της περιοχής

Σειρά έργων ανέλαβε να εκτελέσει στα ορεινά χωριά του νομού Έβρου η 50η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού της οποίας η περιοχή αποτελεί χώρο ευθύνης.

Σχετική εντολή έδωσε ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Τόσκας ανταποκρινόμενος στα αιτήματα των κατοίκων της περιοχής, την οποία είχε επισκεφθεί στις 27 Ιουλίου, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη.

Τα έργα εκτελούνται στα χωριά Μικρό Δέρειο, Ρούσσα, Γονικά, Μεσημέρι και Μέγα Δέρειο. που βρίσκονται στο δυσπρόσιτο βορειοδυτικό τμήμα του Νομού Έβρου, και υπάγονται στο δήμο Σουφλίου.

Συγκεκριμένα το Μηχανικό της 50ης ΜΚ/ΤΑΞ ανέλαβε να εκτελέσει τα παρακάτω έργα:

*Διευθέτηση και συντήρηση των αγροτικών δρόμων της περιοχής (χωματόδρομοι).

*Εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης στα Δημοτικά Σχολεία των χωριών Μέγα Δέρειο και Σιδηροχώρι, με επιδίωξη αυτές να έχουν ολοκληρωθεί κατεπειγόντως, πριν την έναρξη του σχολικού έτους.

*Κατασκευή 9 υδροταμιευτήρων, με σκοπό τη συλλογή ύδατος για τη χρησιμοποίησή τους για τις ανάγκες της τοπικής κτηνοτροφίας.
protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά