Ένας τραυματίας από τη σύγκρουση στρατιωτικού λεωφορείου με IX στη Λήμνο

Ένας τραυματίας από τη σύγκρουση στρατιωτικού λεωφορείου με IX στη Λήμνο | Φωτογραφίες από τον τόπο του ατυχήματος 
 
Σφοδρή σύγκρουση ενός στρατιωτικού λεωφορείου με ΙΧ αυτοκίνητο σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στην επαρχιακή οδό Μύρινας – Μούδρου, λίγο έξω από τον οικισμό του Αγίου Δημητρίου, στη γνωστή στροφή ονομαζόμενη και ως «πέταλο».
Όπως πληροφορούμαστε το στρατιωτικό λεωφορείο μετέφερε επαγγελματίες οπλίτες από το στρατόπεδο που υπηρετούν, στη Μύρινα, ενώ στο ΙΧ επέβαινε, γνωστός στην κοινωνία της Λήμνου, αλλοδαπός μικροπωλητής.
Από τη σύγκρουση «φράκαραν» οι πόρτες του ΙΧ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής. Οι άντρες της υπηρεσίας με τη χρήση ειδικών διασωστικών εργαλείων προέβησαν στον απεγκλωβισμό του οδηγού.
Με βάση μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες, στο ΙΧ υπήρχε και συνοδηγός ο οποίος αμέσως μετά τη σύγκρουση, κατάφερε να βγει από το όχημα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετέφερε τον τραυματισμένο οδηγό του ΙΧ στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να συντρέχει ιδιαίτερος κίνδυνος για την υγεία του.
 http://www.limnosfm100.gr/limnos/item/15075-enas-travmatias-apo-ti-sygkrousi-stratiotikoy-leoforeiou-me-ix-sti-limno-fotografies-apo-ton-topo-tou-atyximatos.html#sthash.kik7HdyJ.ckjY0hpV.dpbs


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά