ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ CISM ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ

Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του International Military Sports Council (CISM), Πλοίαρχο Abdulkhakeem Alshino, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.
Σκοπός της επίσκεψής του είναι η διοργάνωση του 6ου CISM World Military Games στη Νότιο Κορέα, τον Οκτώβριο 2015, στην οποία θα συμμετάσχουν 100 χώρες με 6.000 αθλητές, μέσα στις οποίες και η Ελλάδα με 35 αθλητές, καθώς και η διοργάνωση του διεθνούς Forum «Sport for Peace» τον Μάρτιο 2016, στην Αρχαία Ολυμπία.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά