ΕΤΗΣΙΑ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΕΔ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Την Τρίτη 26 Μαΐου 2015, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, μετέβη στο Μαυροβούνιο, προκειμένου να συμμετάσχει στην Ετήσια Διάσκεψη Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων των Βαλκανικών Χωρών, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Μπούντβα, από 26 έως 28 Μαΐου 2015.
Η εν λόγω Διάσκεψη, η οποία ξεκίνησε ως Ελληνική πρωτοβουλία το 2007, είναι η ένατη (9η), κατά σειρά και αποτελεί μια σημαντική ενέργεια για την ενίσχυση της στρατιωτικής συνεργασίας στην περιοχή.
Στο περιθώριο της Συνόδου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Μαυροβούνιος ομόλογός του, Αντιναύαρχος Dragan Samardžić, υπέγραψαν Πρωτόκολλο παροχής εκπαίδευσης σπουδαστών από το Μαυροβούνιο σε Ελληνικά στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Επιπρόσθετα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε συνάντηση με τον Διοικητή JOINT FORCE COMMAND NAPLES (JFC NAPLES), Ναύαρχο Mark Ferguson, και τον Υπαρχηγό Επιχειρησιακής Διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Υποστράτηγο Miladin Milojčić, όπου συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά