Αλλαγές στο ασφαλιστικό των στρατιωτικων 90-92 και ενίσχυση σε ιατρικές υπηρεσίες των στρατιωτικών

Της Βάλιας Αμπατζή
Σύμφωνα με πληροφορίες των Στρατιωτικών θεμάτων έρχονται σημαντικές και μεγάλες αλλαγές στον τομέα υγείας των στρατιωτικών.

Ακούγεται ότι θα ληφθεί σοβαρά το θέμα του ασφαλιστικού των στρατιωτικών που κατετάγησαν τα έτη 1990-1992 και ήδη έχει αρχίσει να ασχολείται με αυτό η νέα ηγεσία.  Θα συζητηθεί το θέμα της αδικίας ώστε να γίνουν προσπάθειες επίλυσής του.

Επίσης τα στρατόπεδα θα καλυφθούν με περισσότερους γιατρούς ειδικά αυτά που δεν βρίσκονται κοντά σε στρατιωτικά νοσοκομεία!!
Ενίσχυση με φάρμακα, ιατρικά εργαλεία και με στρατιωτικούς ιατρούς και όχι γιατρους-στρατιώτες και καλύτερες συνθήκες για τις οικογένειες των στρατιωτικών όσον αφορά την περίθαλψη.

Ίσως να μη χρειάζεται όσοι έχουν μικρά προβλήματα υγείας να μεταβαίνουν σε νοσοκομεία και αυτά να επιλύονται μέσα στις μονάδες τους!
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

2 σχόλια:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά