"Παραίτηση «βόμβα»" ή αλλιώς. ΔΕΝ «υπάρχει φιλότιμο» και ευθιξία‏

Μπορεί η ΠΟΕΣ να έκανε τα πάντα προκειμένου να «κουκουλώσει» την παραίτηση –αλλά κυρίως τις σοβαρότατες καταγγελίες που τη συνόδευαν- της Ευμορφύλης Ασλανίδου από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, αλλά φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό.
Η εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» σε σημερινό της δημοσίευμα, ασχολείται αναλυτικά με το θέμα, προσπαθεί να το φωτίσει και κυρίως το αναδεικνύει, αντίθετα με αυτό που προσπαθεί ίδια η ΠΟΕΣ να κάνει… δηλαδή να το κουκουλώσει !!!
Το δημοσίευμα αυτό αλλά και η στάση της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. από δω και πέρα στο θέμα, υποδηλώνει πως το θέμα δεν έχει κλείσει και ότι σύντομα θα υπάρχουν και άλλες εξελίξεις. Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και το δημοσίευμα, «…οι Ενώσεις (*αλλά και η ΠΟΕΣ), εδώ και πάρα πολύ καιρό βρίσκονται σε φάση εσωτερικών συζητήσεων, προκειμένου να βάλουν μία και καλή ένα τέλος σε όλα όσα δημιουργούν τριβές, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν απερίσπαστες το έργο τους και να προσφέρουν βοήθεια στην καθημερινότητα του μέσου στρατιωτικού.».
Ένα δείγμα της «παθογένειας» που υπάρχει πλέον στην ΠΟΕΣ είναι και το γεγονός της άμεσης κατάληψης της θέσης που «χήρεψε» στο Δ.Σ. από τον Γιώργο Παπαδάκη, που δίχως ίχνος ευθιξίας σπεύδει να καταλάβει την «καρέκλα», ενώ γνωρίζει και από πρώτο χέρι αλλά κυρίως από τις καταγγελίες της παραίτησης, ότι μπαίνει σε ένα συμβούλιο που δεν «νομιμοποιείται» να πραγματοποιεί οποιαδήποτε δραστηριότητα.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
Πηγή Φωτογραφίας Δημοσιεύματος: army.gr

http://espekm.gr/home/?p=4451
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά