Εντολή Δένδια για μεταφορά σορών θυμάτων του «Norman Atlantic» με C-130 της Π.Α. ‏

Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια και κατόπιν συνεννόησης με τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης και το Γραφείο του  Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, διατέθηκε αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας για την μεταφορά από την Ιταλία στην Ελλάδα των σορών τριών Ελλήνων θυμάτων του ναυτικού δυστυχήματος στο Επιβατηγό - Οχηματαγωγό πλοίο Norman Atlantic.
 
Η πτήση θα πραγματοποιηθεί από το αεροδρόμιο του Μπάρι με  προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας.
 
Με εντολή επίσης του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια τα έξοδα μεταφοράς των σορών καλύπτονται εξ ολοκλήρου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.            
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά