Ανακοίνωση-Πρόσκληση της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ.‏

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει την Ετήσια Τακτική Γενική της Συνέλευση,  την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη. Ο χώρος και η ώρα που θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
 
Θέματα της Συνέλευσης θα είναι τα εξής:
 
  • Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου
  • Επικύρωση Οικονομικού Απολογισµού έτους 2014, Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και ψήφιση Προϋπολογισµού έτους 2015
  • Εισήγηση και συζήτηση  Τροποποίησης του Καταστατικού της Ένωσης
  • Οποιοδήποτε άλλο θέμα προκύψει ή προταθεί από μέλος της Ένωσης
 
     Τα μέλη της Ένωσης που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν για οποιοδήποτε λόγο στη Γενική Συνέλευση, µπορούν να αντιπροσωπευθούν από τα παρόντα.  Η αντιπροσώπευση γίνεται µε έγγραφη εξουσιοδότηση θεωρηµένη για τη γνησιότητα της υπογραφής από δηµόσια αρχή.
 
     Εάν δεν υπάρξει απαρτία στη Γενική Συνέλευση της 8ης Φεβρουαρίου 2014,  θα συνέλθει δεύτερη χωρίς νέα πρόσκληση, την αντίστοιχη ηµέρα της επόµενης εβδοµάδας, δηλαδή την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2014, µε τα ίδια θέµατα, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

http://espekm.gr/home/?p=3438
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά