Ολοκλήρωση πρώτης επιχείρησης αερομεταφοράς επιβαινόντων στο NORMAN ATLANTIC με C-130 της Π.Α.‏

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 μμ της Δευτέρας 29 Δεκεμβρίου 2014  η πρώτη επιχείρηση αερομεταφοράς Ελλήνων και αλλοδαπών πολιτών που επέβαιναν στο Ε/Γ-Ο/Γ “Norman Atlantic”, οι οποίοι  μεταφέρθηκαν από το Λέτσε και το Μπάρι της Ιταλίας στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, με μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 της Π.Α.   
 
Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Νίκου Δένδια, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς βρισκόταν στην 112 Πτέρυγα Μάχης προκειμένου να υποδεχθεί τους επιβαίνοντες του πλοίου.
 
Προσωπικό της Αεροπορικής Βάσεως βρισκόταν σε ετοιμότητα στους χώρους υποδοχής των επιβαινόντων στο “Norman Atlantic” προκειμένου να παράσχουν οποιαδήποτε αρωγή κρινόταν αναγκαία,  σε συνεργασία με  Κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που επίσης βρίσκονταν στους χώρους υποδοχής. 

http://vimeo.com/115626412


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά