Μήνυμα Προέδρου ΤΣ/ ΕΑΑΣ Νομού Πιερίας‏

Αγαπητοί φίλοι ευχομαι σε όλους σας ο νεος χρονος να σας χαριζει υγεια ευτυχία και όσο το δυνατόν καλλίτερες και ευχάριστες ειδήσεις !
Εύχομαι από καρδιάς  σε όλους τους ε.ε. και ε.α. συναδέλφους, στον καθένα ξεχωριστά και στις οικογένειές σας, όπως η νέα χρονιά να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα όπως ακριβώς το επιθυμούμε και το ονειρευόμαστε. Μια καινούργια χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα . Σας εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά χρόνια καλά χρόνια ευτυχισμένα και το 2015 να μας βρεί όλους μας αισιόδοξους, ενωμένους και να μας φέρει πίσω την χαμένη μας αξιοπρέπεια.
Με εκτίμηση προς όλους σας
Ταγματάρχης ε.α. Γεώργιος Χατζημαλλής
Πρόεδρος ΤΣ/ΕΑΑΣ Νομού Πιερίας
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά