Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν άνδρες της ΙΜΠ στον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας

Οι στρατιώτες της Μεραρχίας είπαν τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν άνδρες της ΙΜΠ στον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, το πρωί της Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου 2014.

Ο κ. αντιπεριφερειάρχης αφού τους συνεχάρη έκανε την εξής δήλωση: «Με συγκίνηση υποδέχθηκα σήμερα στο γραφείο μου τους στρατιώτες της ΙΜΠ, οι οποίοι μου έψαλλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα. Εύχομαι στον Στρατηγό Διοικητή κ.Νομικό, στους αξιωματικούς, τα στελέχη και τους άνδρες της ΙΜΠ, αλλά και όλων των Ενόπλων μας Δυνάμεων καλή και δημιουργική νέα χρονιά».

http://www.24oresimathia.gr/index.php/imathia/10577-oi-stratiotes-tis-merarxias-eipan-ta-kalanta-ston-antiperifereiarxi
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά