Γιατί δεν συμβάλλονται τα φαρμακεία με το ΥΠΕΘΑ;

ΠΡΟΣ   :    Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο                               Αρ. πρωτ. 142/2014
                                                                                                     Αθήνα, 23 Δεκ 2014
ΘΕΜΑ  :    Ζητείται Ενημέρωση
Σας γνωρίζουμε ότι μεγάλος αριθμός συναδέλφων – μελών μας, μας ανέφεραν ότι φαρμακεία, και ιδίως στην Περιφέρεια, δεν εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους των Ταμείων μας, Έλληνες στρατιωτικούς, ως μη συμβεβλημένα με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Κατόπιν τούτου παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε ποιοι είναι οι λόγοι που ωθούν τους ιδιοκτήτες των φαρμακείων να μη συμβάλλονται με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προς εξυπηρέτηση των Ελλήνων στρατιωτικών και των οικογενειών τους.
Περαιτέρω, και πέραν του ανωτέρω, παρακαλούμε όπως ορίσετε τόπο και ημεροχρονολογία προκειμένου αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας, συναντηθεί με αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου σας για δια ζώσης συζήτηση και περαιτέρω συντονισμό.
             
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Ο Πρόεδρος
 
Τσουκαράκης Ανέστης
Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ)
6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας
 
Μαστρογιαννάκης Χρίστος
Υπολοχαγός (ΠΒ)
6937087925
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά