Συνάντηση τριών Ενώσεων Στρατιωτικών

Την Κυριακή 23.11.2014 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Στρατιωτικών Θεσσαλίας, Ηπείρου και Κεντρικής Μακεδονίας.
Στη συνάντηση θα συζητηθεί και θα εκτιμηθεί η κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ομοσπονδία (Π.Ο.Ε.Σ.), η παρουσία, το έργο, ο τρόπος λειτουργίας της και οι τελευταίες εξελίξεις σε αυτή. Επίσης θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το έργο που έχουν επιτελέσει οι τρεις Ενώσεις (Ωράριο εργασίας-40ωρο, Ασφαλιστικό-Καταταγέντες 90-95, Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη, Μεταθέσεις, Στέγαση Στελεχών και θέματα Μέριμνας Προσωπικού) ενώ θα τεθούν προς συζήτηση οι επόμενοι στόχοι. Τέλος θα αναζητηθούν τρόποι για περαιτέρω κοινή δράση των τριών Ενώσεων (συναντήσεις με φορείς, οργανωμένη αντιμετώπιση σε τυχόν προβλήματα κάποιας Ένωσης, δράσεις και παρουσίας στην Π.Ο.Ε.Σ.)
Για τα συμπεράσματα, αποτελέσματα και αποφάσεις που θα ληφθούν στην συνάντηση των τριών Ενώσεων, θα εκδοθεί κοινό δελτίο τύπου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτίο Τύπου Τριών Ενώσεων Στρατιωτικών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά