Μέριμνα προσωπικού (διάθεση στρατιωτικών λεωφορείων)

ΠΡΟΣ :                                                Αρ. Πρωτ. 120/2014
             Ως πίνακα αποδεκτών              Αθήνα, 26 Απρ 2014
ΚΟΙΝ :                                                 Συνημμένα: Το σχετικό

ΘΕΜΑ : Μέριμνα Προσωπικού (Διάθεση Στρατιωτικών Λεωφορείων)
 
 
1. Αποστέλλεται, συνημμένα, το σχετικό έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με το οποίο κοινοποιείται επιστολή στην οποία αποτυπώνεται πρόβλημα μετακίνησης των υπηρετούντων στην Κομοτηνή συναδέλφων που διαμένουν σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη και την παράκληση της Ένωσης για διάθεση και χρήση στρατιωτικών λεωφορείων ή minibus για την καθημερινή μετακίνηση των συναδέλφων αυτών, λόγω της οικονομικής δυσχέρειας που ευρίσκονται τα στελέχη.
 
2. Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και τις, κατά την κρίση σας, ενέργειες.
 
3. Τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, προς τα οποία αποστέλλεται το παρόν, μετά του συνημμένου του, παρακαλούνται ωσαύτως για τις, κατά την κρίση τους, ενέργειες.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά