Όλοι οι στρατιωτικοί, από τον πρώτο ΕΠ.ΟΠ μέχρι τον Α/ΓΕΕΘΑ, θα παραμείνουμε ενωμένοι

ΠΡΟΣ : κ. Α/ΓΕΕΘΑ
 
Αξιότιμε κε Αρχηγέ.
 
Όπως ήδη γνωρίζετε, οι νόμιμα συσταθείσες με δικαστικές αποφάσεις Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών, μέλη μας, προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αιτούμενες την ακύρωση της υπ' αριθμ. οικ. 2/83408/0022/14-11-2012 απόφασης του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών (ΦΕΚ τ. Β' 3017/14-11-2012), καθ΄ ό μέρος αφορά στην αναδρομική από 01-8-2012 μείωση των αποδοχών όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, συνεπεία της οποίας υποχρεωθήκαμε (από τον πρώτο ΕΠ.ΟΠ μέχρι και τον Α/ΓΕΕΘΑ) να επιστρέψουμε αποδοχές, τις οποίες είχαμε εισπράξει, ως αχρεωστήτως καταβληθείσες.
 
Η Ολομέλεια του ΣτΕ με την υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφασή της δέχτηκε την αίτησή μας και ακύρωσε την ανωτέρω επίδικη απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών.

..................

Σας γνωρίζουμε ότι η Ομοσπονδία μας θα εξαντλήσει όλα τα νομικά, συνταγματικά, δικονομικά και ηθικά όπλα που διαθέτει, προκειμένου να αποτρέψει οποιαδήποτε περαιτέρω μείωση στους μισθούς και στα επιδόματά μας, από τα επίπεδα του Ιουλίου 2012.

..................

Την κρίσιμη τούτη στιγμή του ορυμαγδού της νέας οικονομικής αφαίμαξης των συναδέλφων που φέρεται να σχεδιάζει η κυβέρνηση, παρακαλούμε, στο πλαίσιο των καθηκόντων σας, να υψώσετε το θεσμικό ανάστημά σας και να σταθείτε απέναντι στους καπηλευτές μας, που σχεδιάζουν για εμάς χωρίς εμάς.
Στη "μάχη" αυτή δεν περισσεύει κανείς. .... Διαβάστε όλη την επιστολή
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά