Δεν σχεδιάζεται νέο μισθολόγιο στρατιωτικών λέει ο ΓΕΕΘΑ

Το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει τα δημοσιεύματα στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με ευθύνη του ΓΕΕΘΑ ετοιμάζει νέο μισθολόγιο στρατιωτικών, που προβλέπει σοβαρές περικοπές , ώστε να περιοριστεί η «ζημιά» του Δημοσίου, από την αποκατάσταση των μισθών και συντάξεων των στρατιωτικών, όπως αποφάσισε η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της χώρας.
Όπως είναι αναμενόμενο αυτή η κινητικότητα των «ειδικών» περί των δήθεν σχεδίων του ΓΕΕΘΑ να εξοντώσει οικονομικά τα στελέχη των Ε.Δ. (!), έχει προκαλέσει αναστάτωση στους στρατιωτικούς. Οι ίδιοι μάλιστα οι ανησυχούντες , υποβάλλουν ερωτήματα στη στρατιωτική ηγεσία, προκειμένου να «αποκαλύψει» τις προθέσεις της! «Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να παίζει με το ηθικό και την ηρεμία του προσωπικού γράφοντας άρθρα στηριγμένα σε ψεύδη και μετά να υποβάλλει ¨ερωτήσεις¨», ξεκαθαρίζει , και πάλι μέσω Tweets ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάης Κωσταράκος.
Επισημαίνουμε ότι, είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Υπουργείου Οικονομικών και της κυβέρνησης οτιδήποτε έχει σχέση με νέα μισθολόγια. Κύκλοι του ΓΕΕΘΑ διαβεβαιώνουν, μέσω του «ΑΘΗΝΑ 984» ότι, καμία απολύτως ενόχληση δεν υπάρχει στο ΓΕΕΘΑ από οπουδήποτε , δηλαδή πολιτική ηγεσία ΥΠΕΘΑ ή Υπουργείο Οικονομικών, σχετικά με νέο μισθολόγιο στρατιωτικών ή ισοδύναμα μέτρα, κατόπιν της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας. Οι ίδιοι στρατιωτικοί κύκλοι εκτιμούν, ότι διακινούνται σκοπίμως ψέματα, καθώς είναι πια «της μόδας ανώνυμα άρθρα σε ιστοσελίδες που θέλουν να προβληθούν και να δημιουργήσουν κοινό κατηγορώντας και θίγοντας θεσμούς. Για ποιο λόγο η στρατιωτική Ηγεσία πρέπει να απαντά σε κακόβουλα ψεύδη; Ο κύριος λόγος που γίνονται αυτά είναι η αποδόμηση της ηγεσίας των Ε.Δ.»

dikaiologitika
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά