Ανετράπη τεθωρακισμένο στο Σουφλί

Δεν συμβαίνει καθημερινά να ανατρέπεται τεθωρακισμένο στο δρόμο. Αυτό συνέβη σήμερα κοντά στο Σουφλί, όταν τεθωρακισμένο όχημα Μ 113 του στρατού ξηράς, το οποίο επέστρεφε στη Μονάδα του μετά από άσκηση, βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε.

Το όχημα οδηγούσε ένας λογίας ΕΠΟΠ και σε αυτό επέβαινε κι ένας στρατιώτης. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η ερπύστρια του τεθωρακισμένου έσπασε με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί.

Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, ενώ ο στρατιώτης είναι καλά, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Και οι δυο προληπτικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Capital.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά