Επιστολή Αναγνώστριας απο την ακριτική Σαμοθράκη

Προς Ιστοσελίδα «Στρατιωτικά θέματα»

Ονομάζομαι Μαρία Αναστασόπουλου, κατάγομαι από την ακριτική Λήμνο και είμαι παντρεμένη με τον Εποπ Λχια(πβ) Κόκκινο Θωμά ο οποίος υπηρετεί στην 289 πυροβολαρχία στην Σαμοθράκη και μητέρα ενός αγοριού 3,5 ετών.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα το πρωί με τον σύζυγο μου, μου ανακοινώθηκε ότι ο Διοικητής του Συντάγματος της Σαμοθράκης διέταξε να αλλαχτεί η υπηρεσία του συζύγου μου, τόσο η σημερινή όσο κ η αυριανή, με το ερχόμενο σαββατοκύριακο λόγω νυκτερινής εκπαίδευσης από της 23.00 έως το πρώτο φως της ημέρας. Ο σύζυγός μου εκτελεί υπηρεσία 6ημερη ως επόπτης μαγειρείων. Αυτό σημαίνει ότι λείπει από το σπίτι από τις 05.30 π.μ. μέχρι της 22.30 μ.μ. Αποτέλεσμα αυτού-λόγω της δυνατής σχέσης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του μικρού και του πατέρα του- η δημιουργία έλλειψης , ανασφάλειας , τροφικών διαταραχών καθώς και διαταραχών στον ύπνο του μικρού. Η εν λόγω διαταγή θα απομακρύνει τον μικρό από τον πατέρα του δέκα ημέρες συνολικά, μιας και αλλάζει ο μήνας και από Τρίτη ξεκινά τις νέες υπηρεσίες.
Όντας αποδεχόμενοι μία μετάθεση με ένα μωρό τότε δεκαπέντε μηνών σε ένα νησί που δεν μπορεί να καλύψει την στοιχειώδη ιατρική φροντίδα του μωρού (γνωστό ότι το νησί στερείται παιδιάτρου και λοιπών ιατρών)χωρίς να δημιουργήσουμε το παραμικρό πρόβλημα αναρωτιέμαι ποιος είναι ο στόχος της ηγεσίας του στρατεύματος.
Στελέχη με σωστές οικογένειες ή στελέχη τα οποία συσσωρεύουν μέσα τους προβλήματα τα οποία το ίδιο το στράτευμα έχει δημιουργήσει και διαλυμένες οικογένειες;

Ευελπιστώ για την δημοσίευση της επιστολής και αισιοδοξώ να τύχει της πρέπουσας προσοχής από πάσαν αρμόδιο

Με εκτίμηση Μαρία Αναστασοπούλου
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

2 σχόλια:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά