Παρουσία Αρχηγού ΓΕΝ στον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα ‘’Ναυτοσύνη’’

Παρουσία Αρχηγού ΓΕΝ στον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα ‘’Ναυτοσύνη’’

       Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τo Σάββατο 26 Απριλίου 2014,  ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, παρακολούθησε από  τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, τον ετήσιο ιστιοπλοϊκό αγώνα ‘’Ναυτοσύνη’’, που πραγματοποιήθηκε στον όρμο Φαλήρου.
       Ο εν λόγω ιστιοπλοϊκός αγώνας, που διοργανώθηκε από το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος σε συνεργασία με τους Ναυτικούς Ομίλους Ελλάδος και Παλαιού Φαλήρου καθώς και με το Σύλλογο Ελληνική κλάση Dragon, διεξήχθη εφέτος προς τιμήν του Πολεμικού Ναυτικού και σε αυτόν συμμετείχαν και τρείς (3) Ναυτικοί Δόκιμοι.

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά