Δήλωση ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου για την απώλεια του ΥΠΑΜ της Κύπρου Τάσου Μητσόπουλου‏


Βαριά και πολλαπλή η απώλεια του στενού μου φίλου Υπουργού Άμυνας της Κύπρου Τάσου Μητσόπουλου. Απώλεια για τον Κυπριακό λαό και για τον Ελληνισμό σε μια κρίσιμη συγκυρία, τόσο για την Κύπρο όσο και την ευρύτερη περιοχή μας. Απώλεια και για εμένα προσωπικά, καθώς διανύσαμε μαζί μια μεγάλη διαδρομή συνεργασίας και προσωπικής φιλίας. Πάνω απ’ όλα όμως, απώλεια για την οικογένειά του, τον πατέρα του, τη σύζυγό του και τα παιδιά του, στους οποίους συμπαραστεκόμαστε και εύχομαι ο Θεός να δίνει δύναμη και αντοχή αυτές τις ώρες.

Η Κύπρος έχασε σήμερα έναν μεγάλο δημόσιο άνδρα, ο Ελληνισμός έναν μεγάλο πατριώτη και η οικογένεια του τον άνθρωπο της. 

Ας σταθούμε με σεβασμό στη μνήμη του Τάσου Μητσόπουλου. Τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση και αγάπη, αποτίοντας φόρο τιμής και αναγνώρισης στον δημόσιο, έντιμο, πατριωτικό, γεμάτο ήθος και αξιοσύνη σύντομο βίο του.

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά