Η συγκίνηση «κυρίευσε» τον νέο αρχηγό ΓΕΣ

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση που κυρίευσε το νέο αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά κατά τη διάρκεια της τελετής παραλαβής των καθηκόντων του από τον απερχόμενο στρατηγό Αθανάσιο Τσέλιο.
Κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στην Βάρη Αττικής, ο Χρίστος Μανωλάς διέκοψε τέσσερις -πέντε φορές την ομιλία του λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης.
Είναι ο πιο νέος αντιστράτηγος που αναλαμβάνει καθήκοντα αρχηγού ΓΕΣ σε μία κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας. Πολλοί αποφοιτούν από τη σχολή Ευελπίδων αλλά ένας είναι αυτός που αναλαμβάνει την ηγεσία του Επιτελείου όπου υπηρετεί.

 http://newpost.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά