Αμετάβλητο το επίδομα ΒΟΕΑ στα παιδιά στρατιωτικών το 2014

Αμετάβλητη παραμένει η τιμή μεριδίου του βοηθήματος οικογενειακής και επαγγελματικής αυτοτέλειας ΒΟΕΑ για το 2014 που χορηγεί το ΜΤΣ, σύμφωνα με την ΚΥΑ που υπέγραψαν χθες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Αθανάσιος Δαβάκης.

Μετά την εξέλιξη αυτή καθίσταται δυνατή η ικανοποίηση των αιτημάτων χορήγησης ΒΟΕΑ για το 2014 στα δικαιούχα παιδιά των μετοχομερισματούχων του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, χωρίς να μειωθεί το ποσό του βοηθήματος σε σχέση με τα έτη 2012 και 2013.

dikaiologitika
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά