ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ "ΑΛΑ ΤΖΑΖΖΖΖΖΖΖΖ"

Τα Τρίγωνα Κάλαντα είπε η Στρατιωτική Μουσική της IV Μεραρχίας Πεζικού στην έδρα της Μεραρχίας στην Τρίπολη στον Επιτελάρχη κ. Δρακόπουλο και στα υπόλοιπα στελέχη με διαφορετικό τρόπο και ομολογώ ότι ήταν μια έκπληξη!!!!!!!!!!!

Μπράβο στον Διοικητή της Στρατιωτικής Μουσικής κ. Μεντέ αλλά και στους μουσικούς του γιαυτή την πολύ ωραία έκπληξη που πραγματικά ξάφνιασε!
 Σε ρυθμό jazz λοιπόν με πολύ καλή απόδοση ήταν ότι καλύτερο ακούσαμε στις γιορτές αποδεικνύοντας ότι η μουσική είναι τρόπος έκφρασης και άμα την κατέχεις την αναδεικνύεις με τον καλύτερο τρόπο!!!
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά