ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΕΙΠΕ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου είπαν στις αρχές της πόλης η Στρατιωτική Μουσική της IV Μεραρχίας Πεζικού!

Συγκεκριμένα πήγαν σε Δήμαρχο Τρίπολης, Μητροπολίτη, Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, 411ΣΝ και τέλος στο κτίριο της IV Μεραρχίας ΠΖ όπου σε μια σεμνή τελετή είπαν τα κάλαντα στον Επιτελάρχη κ. Θ. Δρακόπουλο, στον Διοικητή της 124ΠΒΕ και τον Διευθυντή του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης! Εκεί ήταν  οι στρατιώτες και το προσωπικό της Μεραρχίας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2014 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά