Ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος υπέγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Νέλσον Μαντέλα‏


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος προσήλθε στην Πρεσβεία της Νοτίου Αφρικής και υπέγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων για το θάνατο του Νέλσον Μαντέλα.

 

Παρατίθεται το κείμενο συλλυπητηρίων του Υπουργού Εθνικής Άμυνας:

 

«Αποχαιρετούμε με σεβασμό τον Νέλσον Μαντέλα τον μεγαλύτερο ηγέτη της Δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της εθνικής συνεννόησης του τελευταίου αιώνα. Ο Νέλσον Μαντέλα θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην συνείδηση των λαών και των εθνών και ειδικότερα των Ελλήνων και της Ελλάδας, της οποίας υπήρξε σταθερός φίλος και υποστηρικτής.

 

            Η χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, η Ελλάδα, τον τιμά και τον ευγνωμονεί».

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά