ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ... ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ?

Της Βάλιας Αμπατζή

Η σχεδόν νέα διαταγή που έχει πάει στις μονάδες είναι μη μιλάτε, μη βγαίνετε στα ΜΜΕ, μη μη μη μη μη.... Φασιστικά πράγματα δηλαδή.

Οι αδικίες συνεχίζονται εις βάρος των στρατιωτικών και ο μόνος τρόπος να περνάνε οι αδικίες αυτές και να μη διαμαρτύρονται  είναι μια διαταγή "μυστική".

Και το θέμα πιο είναι? Ότι ατιμάζουν την στολή και το εθνόσημο γιαυτό να μη μιλάνε; Ή μηπως αυτό εξυπηρετεί μερικούς, την τρόικα κλπ.

Μια πολύ εφευρετική κίνηση αυτή, το ομολογούμε, μιας και κατάφερε να αρχίζει να φιμώνει τις Περιφερειακές ενώσεις των εν ενεργεία, να τους κάνει να παραιτηθούν απο αυτές.

Οι αμυντική βιομηχανία καταρρέει απο ανάπτυξη, κόβονται παραμεθόρια και πολλά άλλα και η ανάπτυξη συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Συμπέρασμα: "Μη μιλάτε και μην διαμαρτυρόσαστε αλλιώς η έξοδος είναι δίπλα σας"
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά