Εναρξη λειτουργίας νέου ιστότοπου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας‏

Στον «αέρα» του διαδικτύου βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες ο νέος ιστότοπος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Την απόφαση για τη δημιουργία του έλαβε τον Απρίλιο του 2012 ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
            Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του νέου ιστότοπου πραγματοποιήθηκε  από το Τμήμα Πληροφορικής, Επικοινωνιών και Νέων Τεχνολογιών (ΤΠΕΝΤ) του ΥΠΕΘΑ σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής του γραφείου του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και τη Διεύθυνση Ενημέρωσης του Υπουργείου.
            Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο νέος ιστότοπος υλοποιήθηκε εξ ολοκλήρου από το στρατιωτικό προσωπικό του ΤΠΕΝΤ, με εργαλεία ανοιχτού λογισμικού και, το κυριότερο, χωρίς κανένα κόστος. Είναι αξιόπιστος και ασφαλής, φιλικός προς τον χρήστη και ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες. Είναι δε προσαρμοσμένος στα πρότυπα που καθορίζει το Ελληνικό Πλαίσιο Παροχής Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για όλους τους φορείς του Δημοσίου.

           Τέλος, επισημαίνεται ότι τον νέο ιστότοπο μπορεί κάποιος να επισκεφθεί εκτός των www.mod.mil.gr και www.mod.gr και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ypetha.gr. 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά