ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!!

Σήμερα έγινε ορκομωσία στην 124ΠΒΕ στην Τρίπολη για 700 περίπου νεοσύλλεκτους.
Από την πλευρά της Κυβέρνησης παρευρέθηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά.

Οι αγανακτισμένοι πολίτες που πήγαν να παρακολουθήσουν την ορκομωσία με φωνές και φραστικά επιφωνήματα επιδοκίμασαν την κ. Γεννηματά, όπως "κοίτα μην χάσεις την καρέκλα σου" "με γλείψιμο καταφέρνεις τα πάντα" "σήκω και φύγε απο δω καταστρέφεις την άμυνα της χώρας" " ούστ ..." "τελείωνε!!!"(την ώρα που μιλούσε) "οι μεταθέσεις και τοποθετήσεις είναι όλα στημενα"  "έχεις γραμμένους τους στρατιωτικούς και την άμυνα της χώρας στο..."κλπ!!!

Η ίδια έδειχνε την αμηχανία της καθώς σε κάθε βήμα της και στην ομιλία της ο κόσμος την αποδοκίμαζε συνεχώς!

Στις δηλώσεις της προς τα ΜΜΕ μίλησε μόνο για την ορκομωσία, δεν δέχτηκε ερωτήσεις από άλλους δημοσιογράφους παρά μόνο από το κανάλι των Ενόπλων Δυνάμεων , του οποίου ο δημοσιογράφος "άδειασε" τους Αρκάδες δημοσιογράφους για να προστατέψει την κ. Αναπληρώτρια παίρνοντας για "το κανάλι τους" την δήλωση που ήθελε!!! Ο δημοσιογράφος τους από το κανάλι των Ενόπλων προσπάθησε να κατευθύνει τους Αρκάδες δημοσιογράφους εκεί που ήθελε.

Η Φώφη Γεννηματά μετά το τέλος της παρέλασης έφυγε αμέσως από την 124ΠΒΕ!!

Ούτε κουβέντα για την τύχη της IV Μεραρχίας ΠΖ αλλά και για το 11ο ΣΠ!!!

Η ορκομωσία ξεκίνησε με την δοξολογία, συνεχίστηκε με τον όρκο πίστης , συνεχίστηκε με επίδειξη η οποία ήταν ομολογουμένως υπέροχη !

Τέλος έγινε η καθιερωμένη παρέλαση.

Στην 124ΠΒΕ παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Β. Γιαννακούρας, η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής , ο Δήμαρχος Τρίπολης , ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών , ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου αλλά και εκκλησιαστικές και άλλες αρχές του τόπου.

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά