ΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα έγινε η ορκομωσία των νεοσυλλέκτων στην 124ΠΒΕ στην Τρίπολη.

Από την πλευρά της Κυβέρνησης παρευρέθηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά.

Οι αγανακτισμένοι πολίτες που πήγαν να παρακολουθήσουν την ορκομωσία με φωνές και φραστικά επιφωνήματα επιδοκίμασαν την κ. Γεννηματά, όπως "κοίτα μην χάσεις την καρέκλα σου" "με γλείψιμο καταφέρνεις τα πάντα" "σήκω και φύγε απο δω καταστρέφεις την άμυνα της χώρας" " ούστ ..." "τελείωνε!!!"(την ώρα που μιλούσε) "οι μεταθέσεις και τοποθετήσεις είναι όλα στημενα"  "έχεις γραμμένους τους στρατιωτικούς και την άμυνα της χώρας στο..."κλπ!!!

Στις δηλώσεις της προς τα ΜΜΕ μίλησε μόνο για την ορκομωσία, δεν δέχτηκε ερωτήσεις από άλλους δημοσιογράφους παρά μόνο από το κανάλι των Ενόπλων Δυνάμεων , του οποίου ο δημοσιογράφος "άδειασε" τους Αρκάδες δημοσιογράφους για να προστατέψει την κ. Αναπληρώτρια παίρνοντας για "το κανάλι τους" την δήλωση που ήθελε!!!

Η Φώφη Γεννηματά μετά το τέλος της παρέλασης έφυγε αμέσως από την 124ΠΒΕ!!

Σε λίγο το ρεπορταζ και με βίντεο!!!|

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΟ: ΒΑΛΙΑ ΑΜΠΑΤΖΗ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά