Διάλυση στρατοπέδων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


1.  Αποστέλλεται, συνημμένα, το σχετικό έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που αφορά στην ανησυχία του στρατιωτικού προσωπικού και των οικογενειών αυτού με τη φερόμενη διάλυση/κατάργηση ή μεταστάθμευση Μονάδων που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας και ιδίως για το τι θα συμβεί εάν κληθούν να αλλάξουν σχολικό περιβάλλον τα τέκνα τους εν μέσω σχολικής περιόδου και παρακαλούμε για τις κατά προτεραιότητα ενέργειές σας προς επίλυση των προκυψάντων προβληματισμών - ερωτημάτων.

2.  Τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, προς τα οποία αποστέλλεται το παρόν, μετά του συνημμένου του, παρακαλούνται για τις κατά την κρίση τους ενέργειες.
 
Για τη Διοικούσα Επιτροπή
 
Ο Πρόεδρος
 
Τσουκαράκης Ανέστης
Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ)
6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας
 
Τσάκαλος Αναστάσιος
Αρχικελευστής ΕΜΘ (ΜΗΧ)
6943487931
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά