Επίσκεψη Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη σε Μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού και στο Στρατιωτικό Μουσείο Ρεθύμνου στην Κρήτη‏


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης επισκέφθηκε τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2013, αρχικά το Ναυτικό Σταθμό Κρήτης (ΝΑΣΚΡΗ) και στη συνέχεια το Ναύσταθμο Κρήτης (ΝΚ), το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης (ΝΝΚ) και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ - NIMIOTC).

 

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στα στελέχη, τους ναύτες και το πολιτικό προσωπικό του Ναυστάθμου, μεταφέροντας ταυτόχρονα τις ευχές του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου για την Ανάσταση και το Πάσχα.

 

            Τις απογευματινές ώρες ο Υφυπουργός επισκέφθηκε το Στρατιωτικό Μουσείο Ρεθύμνου συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Vης Μεραρχίας Κρητών Ταξίαρχο  Ν. Χιονή, όπου ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου. Κατά την ξενάγηση παρευρέθηκαν, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης και ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ κ. Μανούσος Παραγιουδάκης.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά