Καταβολή Παγίων Ημερών Εκτός Έδρας και Επιδόματος Παραμεθορίου


Αξιότιμε κε Αρχηγέ.

 

                   Ήδη βρισκόμαστε προς το τέλος του 5ου μήνα του τρέχοντος έτους και ο Σύνδεσμός μας έχει γίνει αποδέκτης χιλιάδων μηνυμάτων από συναδέλφους που υπηρετούν στο Στρατό Ξηράς, περί μη καταβολής των δικαιουμένων παγίων ημερών εκτός έδρας και του επιδόματος παραμεθορίου, για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του παρελθόντος έτους 2012, πλην των συναδέλφων που υπηρετούν στο ΓΕΕΘΑ, αλλά και των υπηρετούντων στην Πολεμική Αεροπορία και στο Πολεμικό Ναυτικό, στους οποίους ήδη έχουν καταβληθεί.

 

                   Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε, προκειμένου εν συνεχεία να ενημερώσουμε τα μέλη μας, περί δυνατότητας καταβολής ή μη των ανωτέρω επιδομάτων, και ποια η πρόθεσή σας, ώστε να παύσει και η έντονη φημολογία που διαχέεται και διαταράσσει την οικογενειακή και υπηρεσιακή ηρεμία των συναδέλφων αυτών.

 

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

 

Ο Πρόεδρος
 
Τσουκαράκης Ανέστης
Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ)
6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας
 
Τσάκαλος Αναστάσιος
Αρχικελευστής ΕΜΘ (ΜΗΧ)
6943487931
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά