Συνάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου με τον Προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων των Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου‏


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα συνάντηση εργασίας, με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου κ. Γεώργιο Πολυδούλη και τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων και Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων στα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου κ. Θεόδωρο Μήτσκα.

 

Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν η κατάσταση που επικρατεί στα Ναυπηγεία Νεωρίου και τα προβλήματα των εργαζομένων σε αυτά.

 

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης: ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνης Οικονόμου, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος κ. Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Πολιτευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Χρήστος Καφτηράνης.

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά